Treatments


Onze Treatment Line van Honma Tokyo is een uitgebreide lijn waarbij diverse mogelijkheden worden geboden om beschadigd haar te herstellen, beschermen, intensief te voeden en hydrateren. Onze Treatment Line is ook geschikt voor krullend haar daar het om Treatments gaat en niet om het steil maken van uw haar en of uw krullen.

 

Hair S.O.S. Treatment (Neutraliseren PH Waarde)

Is een behandeling die de PH waarde van poreus haar dat een chemische behandeling heeft ondergaan neutraliseert. Statisch haar wordt tegengegaan door de uitgekiende combinatie van ingrediënten. Het is verrijkt met natuurlijke extracten van Zeewier, Jaborandi en Amandel olie welke het haar laat glanzen, zacht maakt en herstelt de natuurlijke elasticiteit van het haar.

 

Hair Brush Botox Treatment (Hydrateren en Pluizig haar)

Hair Brush steilt het haar niet maar hydrateert en herstelt de schade aan het haar door het beschadigde haar te voeden met natuurlijke voedingsstoffen. Het behandelt en zorgt voor een perfecte voeding van het haar die zijn massa heeft verloren door eerdere chemische processen. Afhankelijk van de gekozen behandeling, zorgt het tevens ook voor betere uitlijning, glans en het elimineren van pluizen.

 

Hair Detox Prime (Alle haarsoorten)

De Hair Detox Prime heeft zeer goede haarverzorgende eigenschappen, het vermindert vet aan de haarwortel en hydrateert de haarlengte. Het herstelt het haar welke beschadigd is geraakt door chemische processen, psychologische oorzaken en schade veroorzaakt door gebruik van gereedschappen. Het bereidt het haar ook voor op de nieuwe behandeling. De uitwerking zal weer zorgen dat het haar glanst, glad en soepel wordt. Het beschermd tevens ook tegen UV stralen.

 

Hair SOS Treatment Kort haar  €  75,00

Hair SOS Treatment Lang Haar  €     115,00

 

Keratine Hair Brush Treatment Kort haar vanaf  €  100,00

Keratine Hair Brush Treatment Lang haar vanaf €  200,00

 

Hair Detox Prime Kort Haar €  50,00

Hair Detox Prime Lang Haar €  75,00