Keratine


Straightening Line

Onze Straightening Line bestaat uit Keratine, Proteïne, Collageen en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke extracten. Die extracten zorgen voor steil, gehydrateerd, hersteld, vitaal en intensief glanzend haar.

 

Met onze lijn zonder Formaldehyde kunnen wij alle haartypes steil maken, met resultaten die kunnen variëren van Tijdelijk, Semi-Permanent en Permanent.

 

Treatment Line

Onze Treatment Line is een uitgebreide lijn waarbij diverse mogelijkheden worden geboden om beschadigd haar te herstellen, beschermen, intensief te voeden en hydrateren.

 

Hair S.O.S. 

Is een behandeling die de PH waarde van poreus haar dat een chemische behandeling heeft ondergaan neutraliseert. Statisch haar wordt tegengegaan door de uitgekiende combinatie van ingrediënten.

 

Hair Botox 

Hydrateert het haar en herstelt de schade door toevoeging van natuurlijke voedingsstoffen toegespitst op beschadigd haar. Afhankelijk van de gekozen behandeling, zorgt het tevens ook voor betere uitlijning, glans en het elimineren van pluizen.

 

Home Care Line 

Heeft als doel om de effecten van de behandeling in de salon te waarborgen en te verlengen.

Onze Home Care Line is vrij van Parabenen en agressieve Sulfaten en hebben een neutrale PH waarde, specifiek voor thuisgebruik.