Boekingsvoorwaarden

 

Wij werken uitsluitend op afspraak. Afspraken kunnen via de website gemaakt worden en bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met de boekingsvoorwaarden.

 

Voor het boeken van combinatie behandelingen is het raadzaam (indien er geen beschikbare dagen/tijden op korte termijn naar voren komen) telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij de gewenste dagen/tijden met u door kunnen nemen en inplannen. 

 

Voor specifieke diensten die in overleg worden ingepland vóór 09.00 uur en alle diensten na 21.00 uur geldt een extra toeslag van € 20,00.

 

Wij werken volgens strakke tijdsplanningen. Bij het niet tijdig aanwezig zijn, kunnen wij u niet garanderen dat wij u de service kunnen bieden die wij u zouden willen/moeten bieden. Mocht u onverhoopt niet tijdig aanwezig kunnen zijn, vragen wij u vooraf contact met ons op te nemen.

 

Voor standaard behandelingen geboekt via de website vragen wij een aanbetaling van 30%.
Voor grote behandelingen die de hele dag in beslag nemen vragen wij een nog nader te bepalen aanbetaling tussen de 30% en 75%. Uw boeking wordt definitief gemaakt na aanbetaling. Uw aanbetaling wordt uiteraard op het totaalbedrag in mindering gebracht.

 

De aanbetaling wordt bij algehele annulering en of No Show niet gerestitueerd.

 

Wilt u uw afspraak toch verplaatsen?

Zorg er dan voor dat u dit uiterlijk 72 uur voor uw afspraak doet. U heeft dan nog recht om de afspraak te verplaatsen naar een andere datum. Indien u niet uiterlijk 72 uur van te voren uw afspraak verplaatst, niet komt opdagen (No Show) en of contact met ons opneemt, dan kunt u geen aanspraak meer maken op het verplaatsen van de afspraak. Uitzonderingen hierop kunnen alleen in overleg en met goedkeuring van ons.